Gibson Guitar Board: Behringer CMD Studio 4A LED - Gibson Guitar Board

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Behringer CMD Studio 4A LED

#1 User is offline   Maxie_Z 

  • Member
  • Group: Members
  • Posts: 17
  • Joined: 07-January 17

Posted 11 January 2017 - 09:08 PM

Hello,

I own a Behringer CMD Studio 4A. And I noticed that some of the LED lights are not showing up ONLY with Deckadance. It works with other programs. Could someone help me with this?
0

#2 User is offline   Luis Serrano 

  • Moderator
  • Group: Gibson Pro Audio
  • Posts: 440
  • Joined: 30-April 15

Posted 12 January 2017 - 03:16 PM

Could you tell me which ones? It's possible that the mapping of some buttons in DD software is different with respect the other ones.
0

#3 User is offline   Maxie_Z 

  • Member
  • Group: Members
  • Posts: 17
  • Joined: 07-January 17

Posted 12 January 2017 - 04:15 PM

View PostLuis Serrano, on 12 January 2017 - 03:16 PM, said:

Could you tell me which ones? It's possible that the mapping of some buttons in DD software is different with respect the other ones.

Play, Cue, Sync, Fx buttons, kill switches, phones button, scratch, volume led display, hot cues.
0

#4 User is offline   Luis Serrano 

  • Moderator
  • Group: Gibson Pro Audio
  • Posts: 440
  • Joined: 30-April 15

Posted 12 January 2017 - 04:51 PM

I see, the problem is that MIDI output is not configured correctly. Check the screenshot attached and make sure that your configuration is exactly the same.
Attached File  CMD4A_MIDI_settings.png (53.26K)
Number of downloads: 7
0

#5 User is offline   Maxie_Z 

  • Member
  • Group: Members
  • Posts: 17
  • Joined: 07-January 17

Posted 12 January 2017 - 08:24 PM

Fixed!
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users