Gibson Guitar Board: Avatar photo issue.... - Gibson Guitar Board

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Avatar photo issue....

#1 User is offline   dhanners623 

  • Advanced Member
  • Group: Members
  • Posts: 869
  • Joined: 22-February 10

Posted 11 April 2017 - 09:42 PM

I'm wanting to change my avatar photo. I've uploaded the new one, its the right size, I hit "save changes" and the new photo shows up on the avatar photo page, but my avatar when I post in a thread (like here) or at the top right of the screen is still the old photo. What step am I leaving out?
Check out my latest record, There Are No Secrets in This Town, by going to http://www.davidhanners.com/. Thanks!
0

#2 User is offline   dhanners623 

  • Advanced Member
  • Group: Members
  • Posts: 869
  • Joined: 22-February 10

Posted 12 April 2017 - 06:10 AM

Never mind. Somehow, some way, it's been fixed.
Check out my latest record, There Are No Secrets in This Town, by going to http://www.davidhanners.com/. Thanks!
0

#3 User is offline   ksdaddy 

  • Bitter clinger
  • Group: Moderators
  • Posts: 5769
  • Joined: 28-December 07

Posted 12 April 2017 - 06:30 AM

I've notice the same thing. I think there's just some time lag of some sort.
0

#4 User is offline   Pinch 

  • Advanced Member
  • Group: Members
  • Posts: 723
  • Joined: 15-January 15

Posted 18 May 2017 - 03:21 AM

My avatar photo shows up on the full version of the forum, but not on the mobile version? Same thing, time lag issue?
0

#5 User is offline   sparquelito 

  • Tourette's Syndrome Sufferer
  • Group: Members
  • Posts: 1813
  • Joined: 31-May 15
  • LocationNorthern Alabama

Posted 18 May 2017 - 04:21 AM

What is time anyway?

[unsure]

Posted Image
Am I alone in this?

Am I alone?
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users