Gibson Brands Forums: Deck B suddenly no sound? - Gibson Brands Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Deck B suddenly no sound?

#1 User is offline   Scoox 

  • Member
  • Group: All Access
  • Posts: 26
  • Joined: 02-December 15

Posted 07 March 2018 - 05:12 AM

As the title reads, my Deck B was playing as usual and suddenly the sound stopped. It happened last night too. Restarting the software brings the sound back. I've checked my audio settings, and ensured all knobs were set correctly (e.g. filter, level, gain, EQ, etc). I need help!
0

#2 User is offline   Luis Serrano 

  • Moderator
  • Group: Gibson Pro Audio
  • Posts: 588
  • Joined: 30-April 15

Posted 08 March 2018 - 06:48 PM

Do you remember something special when the Deck B sound stopped? For example, using deck B filters, scratching, using effects... etc.
0

#3 User is offline   Scoox 

  • Member
  • Group: All Access
  • Posts: 26
  • Joined: 02-December 15

Posted 08 March 2018 - 08:27 PM

I didn't notice anything special. After I posted that I restarted DD and it worked again. Later, it happened again, still Deck B. From you reply I understand this is not a known issue, so I will need to do more testing. The first test I'm going to do is to run DD with a 32-bar loop playing on Deck B and not touch anything, then wait a few hours to see if anything happens.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users