Jump to content
Gibson Brands Forums
Sign in to follow this  
Guest Dione

deckadance cmdstudio4a

Recommended Posts

Guest companydj

there Hotkeys FOR Deckadance 's Windows?

Existem teclas de atalho para o deckadance no windows?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest companydj

rrtry

 

ASIO is not blinking PC not recognize the controller !

green and red with an exclamation point !

asio fica piscando não PC não de reconhece a controladora!

verde e vermelho com ponto de exclamação!

Share this post


Link to post
Share on other sites

there Hotkeys FOR Deckadance 's Windows?

Existem teclas de atalho para o deckadance no windows?

 

 

alt +a= Hot cue

alt +b= bass (corta grave)

alt +c=

alt +d= pitch +

alt +e= pitch -

alt +f=

alt +g= volume -

alt +h=

alt +i=

alt +j=

alt +l= loop

alt +m= corta high (agudo)

alt +n= corta mid (médio)

alt +o=

alt +p=

alt +q= play

alt +r=

alt +s= cue

alt +t= volume+

alt +u=

alt +v=

alt +x=

alt +w=

alt +z= sync

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Hugo

Ola!. Minha cmd veio com o deckadence 2, ja registrei e tudo mas o programa nao reconhece o controlador. Como devo proceder para resolver isso. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) First of all download and install the latest drivers from Behringer website: http://www.music-group.com/licencePopup?mediaCode=P0809_MGMEDIA_USB%20Audio/MIDI%20Driver%20V1.7.0&url=//downloads.music-group.com/software/behringer/CMD/CMDStudio_ASIO_Driver_v1.7.0.zip

 

2) Verify that your "Audio Setup" and "MIDI control" settings are similar to the ones in the images attached:

 

post-71939-073065800 1461178136_thumb.jpg

post-71939-002894500 1461178185_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest David

Good afternoon,

 

is there a driver for MAC?

 

my cmd studio 4a is not recognised in deckadance...

 

thank you

kind regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest DENNIS

Luis, PLEASE HELP ME OUT. I HAVE THE CMD STUDIO 4A, EVERYTHING SEEMS TO WORK EXCEPT FOR THE EFFECTS. THE CONTROLLER CONTROLS THE SOFTWARE BUT THERE IS NO CHANGE IN THE SOUND. WHATS WRONG?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luis, PLEASE HELP ME OUT. I HAVE THE CMD STUDIO 4A, EVERYTHING SEEMS TO WORK EXCEPT FOR THE EFFECTS. THE CONTROLLER CONTROLS THE SOFTWARE BUT THERE IS NO CHANGE IN THE SOUND. WHATS WRONG?

 

It would be nice to check the following things:

 

- First of all the ON/OFF button of the effect.

- The Dry/Wet knob needs to be in the middle or full clockwise to notice some effects.

- At least one of the isolated EQ bands (High, Mid, Low) needs to be selected.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Dennis

It would be nice to check the following things:

 

- First of all the ON/OFF button of the effect.

- The Dry/Wet knob needs to be in the middle or full clockwise to notice some effects.

- At least one of the isolated EQ bands (High, Mid, Low) needs to be selected.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Dennis

None of that worked. Now my crossfader keeps going in reverse. I can only play music off one side. Very frustrating. Any solutions? Could my software be bad? Please help me out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Dennis

It would be nice to check the following things:

 

- First of all the ON/OFF button of the effect.

- The Dry/Wet knob needs to be in the middle or full clockwise to notice some effects.

- At least one of the isolated EQ bands (High, Mid, Low) needs to be selected.

 

None of that worked. Now the crossfader isnt working properly. Music will only play off one side. When I switch to deck B, there is no sound. How should I have it set up in the Auido? This is very frustrating. Can you you please email me for quicker service? Having to wait for answers if really annoying. THe controller keeps disconnecting from the program.

Share this post


Link to post
Share on other sites

About the effects: If you move the FX knobs in the controller, Do you see DD FX screen knobs moving too?

 

Now my crossfader keeps going in reverse. I can only play music off one side. Very frustrating. Any solutions? Could my software be bad? Please help me out.

If you are using 4 deck mode then make sure that A/B buttons below the volume faders (...mixer section) are configured correctly [Deck A & C -> Switch A enabled, Deck B & D -> Switch B enabled].

 

Could my software be bad? Please help me out.

What version of DD are you using? Last version is 2.60. Download links here: http://www.stantondj.com/deckadance-2.html

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Dennis

About the effects: If you move the FX knobs in the controller, Do you see DD FX screen knobs moving too?

 

 

If you are using 4 deck mode then make sure that A/B buttons below the volume faders (...mixer section) are configured correctly [Deck A & C -> Switch A enabled, Deck B & D -> Switch B enabled].

 

 

What version of DD are you using? Last version is 2.60. Download links here: http://www.stantondj.com/deckadance-2.html

 

I seem to have everything working. The effects still don't work. now I cant monitor another song through the headphones. I dont get any sound at sll. Can you show me a pic of how I shoud be set up? I have the newest version. Thanks for your help. the effects knobs are moving just no change.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is a screenshot of the effects section with the flanger active:

post-71939-041271400 1463995188_thumb.png

 

This is a screenshot of the audio setup screen:

post-71939-084217800 1463995146_thumb.jpg

 

This is a screenshot of the mixer zone for 4 decks:

post-71939-005050900 1463995172_thumb.png

 

This is a screenshot of the monitor zone:

post-71939-090933600 1463995159_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Dennis

This is a screenshot of the effects section with the flanger active:

post-71939-041271400 1463995188_thumb.png

 

This is a screenshot of the audio setup screen:

post-71939-084217800 1463995146_thumb.jpg

 

This is a screenshot of the mixer zone for 4 decks:

post-71939-005050900 1463995172_thumb.png

 

This is a screenshot of the monitor zone:

post-71939-090933600 1463995159_thumb.png

 

Thanks for the pics. Why wouldn't the headphones work? I'm still having problems with the effects. I dont hear any differnence in the sound. I watched some you tube videos and you can hear the differnece on the videos. Could the controller be bad or is a it a software problem? The control knobs work with the program.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, if you can hear the effects using the mouse then it would be a problem with the hardware, otherwise it would be a problem in the software. About the heaphones problem: Could you post a screenshot of your audio setup screen and also another one of the mixer section (4 decks)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...