Jump to content
Gibson Brands Forums
Sign in to follow this  
rindcorp

Moderator Help!! Trading Post

Recommended Posts

I joined a few months back and found that I had to post at least 25 times to see the "Trading Post". I did that, and have accessed it, but now it's gone again. Anybody know why?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not a moderator either, but I think this has something to do with the fake moon landings, and that guy Jared from Subway.

 

Not trying to start anything, but....

 

 

Just sayin'.

 

:unsure:

Edited by sparquelito

Share this post


Link to post
Share on other sites

I joined a few months back and found that I had to post at least 25 times to see the "Trading Post". I did that, and have accessed it, but now it's gone again. Anybody know why?

 

the forum Gods shut down the trading post a few weeks ago.. it's gone..

 

BTW... the reason for the 25 posts was to prevent people from joining the forum with the sole intent on using the trading post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I joined a few months back and found that I had to post at least 25 times to see the "Trading Post". I did that, and have accessed it, but now it's gone again. Anybody know why?

 

We had some issues stemming from the Trading Post. Since this forum was never intended to be a marketplace and there are a number of sites to sell used gear, it was decided to remove it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We had some issues stemming from the Trading Post. Since this forum was never intended to be a marketplace and there are a number of sites to sell used gear, it was decided to remove it.

 

Thank you Jared. msp_tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is the Trading Post no more? I don't see it.

 

If so, are we allowed to post Sales, trades, etc. any longer in another area of the forum?

 

Thanks.

 

P.S. I suppose this should have gone in the Forum Feedback area. Feel free to move this, admin. Thanks.

Edited by darling67

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've logged in to the forum using Chrome, Firefox, and Microsoft Edge on my Windows laptop as well as other Windows computers at work

 

Additionally, I've logged in using Silk on my Amazon Fire tablet.

 

I've logged out and logged back in again.

 

However, the Trading Post isn't visible to me in the forum anymore.

 

This has gone on for about three weeks.

 

Any suggestions?

Edited by geelinus

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks like it didn't make the "upgrade" a couple weeks ago. I'm guessing some lawyer somewhere for Gibson didn't want to be liable for a trade transaction that went bad. I did one transaction there and it went as expected. Product received and it worked perfectly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, this answers my query from a few days ago.

 

Bummer. Oh, well... I've never been able to sell anything here, anyway. But it's always good to have options.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...