Jump to content
Gibson Brands Forums
Sign in to follow this  
Chero

tap-button doesn't work

Recommended Posts

Hey guys,

I have a problem, with the tap button on my CMD PL-1 from Behringer.

Everything works fine, except the tap button.

Can someone help me please? :D

Have a great christmas time, bye

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys,

I have a problem, with the tap button on my CMD PL-1 from Behringer.

Everything works fine, except the tap button.

Can someone help me please? :D

Have a great christmas time, bye

 

The tap button is a scripting feature that was introduced in the last beta and is still pending further implementation in Deckadance. Due to how Deckadance currently processes this command, no current scripts in existence currently function properly with it due to all of them needing rewritten to take advantage of it. This is something that I will look into implementing appropriately in my scripts in the future and in the Behringer PL1 device as this is a device I also own. Please be patient.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...