Jump to content
Gibson Brands Forums
Sign in to follow this  
BeelowsFinest

Novice Player - Epiphone LP Custom Problems

Recommended Posts

Hello all!

I bought a Korean made LP Custom brand new back in the mid-2000s, but an unfortunate set of circumstances forced me to sell a ton of my gear to pay for basic living expenses.

Now that I'm in a better financial position I want to get back into playing, but when I plugged in my LP only one of the pickups seemed to work when I switched between the two.  I've never really felt confident in the tactile nature of the switch or the electronics in general.

Can someone help me with advice on what to do?  Should I trust Guitar Center to be able to diagnose this and fix it?  I need a setup anyway.  I just am afraid of spending money on things that aren't necessary to get things back up and running again.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pickups rarely die.   My bet is that the contacts on either the switch or pickup connectors are corroded.  A shot of electrical contact cleaner on the switch and/or connectors should bring it back to life.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...