Jump to content
Gibson Brands Forums
Sign in to follow this  
Rabs

Having signing in issues

Recommended Posts

Hello,

For some reason the site doesn't seem to be remembering me.. I can sign in and it works but I need to sign in each time I go off site and come back..  There was a HUGE windows 10 update last night, may that have something to do with it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

In fact it got worse than I reported above.. Just moving between pages can sign me out?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same kind of troubles.

So i use the recover password feature, and then i get in with a new PWD.

But when i sign out and sign-in again, then it never works and i have to use the recover feature again. I only have troubles with these Gibson forums, and only since it changed to new forum.

It is not a cookie question i believe, because i tried several internet soft (chrome, M$ Edge, etc...) and same problem.

Edited by Mafy31

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, duane v said:

Has anyone got back to you?

I'm wondering if your cookies settings have changed

Hey man..

Thanks for asking..  No, no one got back to me... It was only happening on this site so I don't think its my settings..  But its all working now so someone may have done something, donno...

Cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...