Jump to content
Gibson Brands Forums
Tosh

Bridge P90 woes

Recommended Posts

Hello All, I have just finished restoring a very abused and neglected 69 gold top which cane to me missing all electrics bar the two pups. both had an average resistance of between 8 + 9 k. i have re wired it using standard braided wire, CTS TVT Lin  pots for the volume and Bourne 500k log pots for tone,  switchctaft switch and jack.  my problem is that i cant get any sound from the bridge P90 in the treble sw position. both vol pots work in the centre position and there is a difference in sound from rythem to centre! i have checked and re checked my wiring (50's) and am at a loss!! any sugestions?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is either the pickup or the switch.

Wire the pickup to be the neck one and check it works.

If so it must be the switch surely? Or some sort of out-of-phase problem?

Best wishes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...