Jump to content
Gibson Brands Forums

So I finally get my web cam going


kidblast

Recommended Posts

Ahh cool! thx Corey..

You are welcome.

The Joe Walsh video is coming up again for me though.

I had viewed your video earlier in my Kindle Fire.

I even shut down Firefox and restarted it, but the Walsh vid is coming up still.

Link to comment
Share on other sites

You are welcome.

The Joe Walsh video is coming up again for me though.

I had viewed your video earlier in my Kindle Fire.

I even shut down Firefox and restarted it, but the Walsh vid is coming up still.

 

 

wow.. that is just too freakin weird.. maybe I need to repost?

 

 

Farnsbarns hey, thanks man...

 

 

Rock on Bros..

Peace to all,

/KB

Link to comment
Share on other sites

wow.. that is just too freakin weird.. maybe I need to repost?

 

 

Farnsbarns hey, thanks man...

 

 

Rock on Bros..

Peace to all,

/KB

Not sure what's going on,but I'm having the same problem. Except I am getting a video about a rifle sling that I watched earlier today. Never seen something like this before. I'd have thought it was on my end, but now with others having similar troubles, I think there's something wrong with the link or post or whatever (your video shows up for a split second, then it's an M4 Carbine with a tactical sling... and I can't get to your quickly enough to even view it!).

 

Maybe if you posted the same video again in this thread it'd help some of us who can't see it?

 

ETA: Finally got yours to play (reloaded and hit play before the other one came up- took 3 tries!). Beautiful guitar, beautiful song, great playing!

Link to comment
Share on other sites

I looked at your URL for the video, and it is not like a normal YouTube one.

I would go directly to your video and get the exact URL for it.

It is bringing up some playlist instead, here is a partial URL of it in your link.

&list=HL1339106361&feature=mh_lolz

 

Let me see if I can get the correct URL for you...

 

http://www.youtube.com/watch?v=2zHaoxymteA

 

Yep, leave the other code out after the & symbol.

That is what is messing it up.

Link to comment
Share on other sites

I looked at your URL for the video, and it is not like a normal YouTube one.

I would go directly to your video and get the exact URL for it.

 

Yep, leave the other code out after the & symbol.

That is what is messing it up.

 

Hi Corey,, weird, thought that was what I did. thanks for cleaning it up

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...