Jump to content
Gibson Brands Forums

Posts not showing up


Recommended Posts

I've posted three posts over the last three days to the "What do you think of our new forum?" and "New Posts" threads, but nothing shows up even though I've checked using the preview feature to verify that the pics I've included are showing.

Whenever I re-visit this forum I return to a thread that has no updates or new posts. I need to click on Gibson Acoustics to get new posts, but the ones I've added are not showing. I've noticed that the "New Threads" feature is locked, and I don't know whether this is a moderator or user controlled feature.

If I click on my name in the profile feature I can access the three posts I made, but thats the only way I can view them.

Link to post
Share on other sites

Thanks for the "refresh" tip. I tried it and it does take me to an updated thread where my posts are visible.

It's rather clumsy to have to refresh every time and I suspect Gibson has some work to do if this new forum is grow.

Thanks!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...