Jump to content
Gibson Brands Forums
Sign in to follow this  
ParlourMan

problems browsing forum with iPad

Recommended Posts

Is anyone else having issues browsing the Gibson forums with an iPad, I have iPad3, latest software etc... everytime I hit reply it crashes safari, same result if I choose start a new topic...

 

Issues on forum is my guess, anyone else?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm also using a third generation Ipad and while I haven't had that problem on these pages, it does happen randomly on other sites I visit. Sometimes it helps to take a couple of minutes and fully shut your machine down and restart after a short pause. I suspect that the cache memory gets overloaded at times and you just need to clear out all the junk files... Are you able to attach photos to a post? All of mine come up with an error saying the file size is too big for this website. Anybody got ideas on reconfiguring or resizing them so they will post here...??

 

Keesee

Share this post


Link to post
Share on other sites
1362847451[/url]' post='1341941']

Is anyone else having issues browsing the Gibson forums with an iPad, I have iPad3, latest software etc... everytime I hit reply it crashes safari, same result if I choose start a new topic...

 

Issues on forum is my guess, anyone else?

 

My iPad does it too. The fix is to log out of the forum and log back in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...